Canelons de Pernil Fumat

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 350 grams de pernil fumat picat.
  • 500 grams de bolets frescos, nets i picats.
  • 30 grams de bolets secs, en remull des de la vespra.
  • 1 ceba picada.
  • 2 ous crus
  • 3 cullerades de salsa beixamel espessa.
  • 1 cullerada de pa ratllat.
  • Oli.
  • Pebre roig i sal

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba en una cassola, afegeix tots els bolets i fregeix fins que s'evapori totalment l'aigua que han deixat anar.
Incorpora el pernil i després els ous, lleugerament batuts, sense deixar de remenar.
Afegeix el pa, la beixamel, el pebre roig i la sal.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa mixta de beixamel i tomàquet, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

738 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: