Gratin de Pastanagues amb crema d'alfàbrega

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 quilo de patates
  • 1 quilo de pastanagues
  • 500 ml de brou de verdures
  • 100 g de formatge (parmesà, gruyère)
  • 2 dents d'all
  • 4 escalunyes
  • 4 cullerades de mantega
  • 4 cullerades de farina
  • 16 cullerades de crema
  • Sal, pebre blanc
  • Algunes fulles d'alfàbrega

4 racions

Elaboració

Cou les patates amb pell.
Renta i pela les pastanagues, les pastanagues gruixudes talla-les a la meitat.
Cuina les pastanagues en el brou de verdures durant uns 10 minuts, retira-les i col•loca las en una safata refractaria.
Ratlla el formatge, escampa’l sobre les pastanagues i enforna a 200 graus durant 15 min.
Pela les escalunyes i els alls, i pica finament, sofregeix en la mantega, afegeix la farina i després d'unes voltes agrega la crema i el brou de verdures, cou a foc lent durant 5 minuts o fins que la salsa espesseixi
Renta les fulles d'alfàbrega, asseca i pica finament, afegeix a la salsa i assaona amb sal i pebre.
Serveix en un plat les pastanagues juntament amb les patates i la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2037 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: