Gratin de Pastanagues amb crema d'alfàbrega
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de patates
- 1 quilo de pastanagues
- 500 ml de brou de verdures
- 100 g de formatge (parmesà, gruyère)
- 2 dents d'all
- 4 escalunyes
- 4 cullerades de mantega
- 4 cullerades de farina
- 16 cullerades de crema
- Sal, pebre blanc
- Algunes fulles d'alfàbrega
4 racions
Elaboració
Cou les patates amb pell.
Renta i pela les pastanagues, les pastanagues gruixudes talla-les a la meitat.
Cuina les pastanagues en el brou de verdures durant uns 10 minuts, retira-les i col•loca las en una safata refractaria.
Ratlla el formatge, escampa’l sobre les pastanagues i enforna a 200 graus durant 15 min.
Pela les escalunyes i els alls, i pica finament, sofregeix en la mantega, afegeix la farina i després d'unes voltes agrega la crema i el brou de verdures, cou a foc lent durant 5 minuts o fins que la salsa espesseixi
Renta les fulles d'alfàbrega, asseca i pica finament, afegeix a la salsa i assaona amb sal i pebre.
Serveix en un plat les pastanagues juntament amb les patates i la salsa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2037 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.