Gratin amb Pasta i Boletes de carn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 safata per al forn d'uns 23 cm Ø
  • 400 g de pasta, per exemple, llacets
  • 200 g de pastanagues, ratllades a la juliana
  • 200 g d'api, ratllat a la juliana
  • 200 g de colinap, ratllat a la juliana (veure Foto)
  • 400 g de boletes de carn
  • Mantega per la forma

Bany:

  • 1 dl de líquid de la cocció
  • 1,8 dl nata líquida per salsa
  • ½ culleradeta de sal
  • Pebre
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 100 grams de formatge, per exemple: formatge de muntanya, ratllat

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente.
En els últims 2 minuts afegeix la pastanaga, l'api i el colinap.
Reserva 1 decilitre de líquid de la cocció.
Escorre la pasta i verdures a través d'un tamís.
Col•loca la pasta, les verdures i les boletes de carn en la safata per al forn, ben graixada i barreja bé.

Bany:

Barreja tots els ingredients.
Aboca pel damunt de la barreja de la safata i escampa el formatge per sobre
Gratina durat uns 20 a 30 minuts, amb la safata al centre del forn prees calfat a 220 graus.

Notes

Les boletes de carn, les preparo de la manera següent:

En un bol poso un ou batut i seguidament afegeixo la carn de vedella o bou picada, tot ben barrejat i afegeixo una cullerada doli d’oliva, un all premsat, julivert picat ben fi i pastilla de brou al gust. Dono forma a les boletes de carn, les passo per farina, i els hi dono un bull en un brou


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: