Sherry Cornetes amb crema de Maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per les Cornetes (En surten, de 8 a 12 peses):
- 2 cullerades de xerès sec
- 2 cullerades de crema
- 40 g de glucosa
- 1 mica de sal
- 50 g de farina tamisada
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona
Per la Crema de Maduixes:
- 100 g de maduixes
- 1 cullerada de sucre
- ½ culleradeta de suc de llimona
- 2,5 dl de crema, batuda
- Maduixes per adornar
6 racions
Utensilis
Planxa per fer gofres
Elaboració
Per les cornetes:
Barrege la pasta amb la crema de llet, el xerès, el sucre i la sal, afegeix la farina, passa-la pel sedàs, i afegeix la ratlladura de llimona.
Deixa reposar 1 hora.
Posa a la planxa per fer gofres 1 cullerada de la massa i cou fins que estigui cuita, enrotlla en la forma de fusta i forma les cornetes rodones.
Deixa que es refredi.
Per la crema de Maduixes:
Talla les maduixes en cubs i agrega el sucre i el suc de llimona, i barreja bé amb la crema.
Col•loca les cornetes en els plats de servir i omple amb la crema de maduixes preparada, decora amb les maduixes i serveix immediatament.
Les cornetes romanen fresques en una caixa ben tancada al voltant d'1 setmana, i conserven el sabor, també sense omplir. Per tant, val la pena preparar el doble de la quantitat de massa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.