Pastissos amb Crema de Gruyère
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Massa per 6 pastissos:
- 100 g de farina
- 70 g de mantega, estovada
- 60 g de formatge Gruyère,
- ¼ culleradeta de sal
- Pebre
- Nou moscada
- ½ cullerada de crema
- 1 rovell d'ou batuda amb 1 cullerada de crema
- Comí
Farciment:
- 150 grams de formatge Gruyère, ratllat
- 1 rovell d'ou
- 0,75 dl de crema de llet
- Pebre al gust
- Nou moscada
- 1 cullerada de Cibulet picat
- 12 raves per decorar
- Cibulet per decorar
6 racions
Elaboració
Per a la massa:
Pasta tots els ingredients i reserva a la nevera durant 30 minuts.
Estira la massa fins a obtenir un gruix de 2,5 mm, i talla 12 rectangles d'uns 8 x 4 cm.
Amb rovell d'ou pinta els 6 rectangles i escampa llavors de comí pel damunt.
Enforna i cou tots els rectangles enmig del forn pre escalfat a 180 graus, de 10 a 15 minuts o fins que estiguin daurats.
Deixa que es refredin.
Per omplir els rectangles, tritura tots els ingredients menys el cibulet, al final barreja el cibulet picat a la massa i reserva a la nevera.
Col•loca la barreja de formatge als sols, i posa la tapa a sobre.
Escalfa breument a 180 graus, abans de servir.
Disposa en els plats i guarneix amb els raves i el cibulet.
Amb la resta de la massa talla qualsevol forma, pinta amb rovell d'ou i enforna junts amb els rectangles fins que estiguin daurades, gaudeix encara calentes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1594 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.