Pasta d'oliva
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 450 g d'olives negres (sense pinyol)
- 150 g d'ametlles mòltes
- 2 culleradetas de mostassa forta
- 200 g de tàperes
- 2 anxoves
- Unes gotes de llimona
- 1 pols d'orenga
- 100 ml d'oli d'oliva bo, premsat en fred
- Sal
- Pebre negre, acabat de moldre
- 2 cl de Brandi al gust
12 racions
Elaboració
Tritura les olives, les anxoves, i les tàperas fins a obtenir un puré.
Barreja el puré d’oliva amb les ametlles, la mostassa, el suc de llimona i l'orenga.
Després remena la pasta d'olives i afegeix a poc a poc l'oli. Remena la massa fins que tingui una consistència homogènia.
Condimenta amb sal i molt pebre i si vols perfuma amb una mica de Brandi al gust.
Omple la pasta d’olives, en pots de vidre i deixa reposar 3 o 4 dies a la nevera.
Es manté a la nevera durant unes 8 setmanes.
La pasta d’olives es pot servir amb bagueta fresca, torrades de pa, etc., com aperitiu o en un bufet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.