Coca de Patata
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Coca:
- 1 Massa de Pasta Fullada rodona
- 600 g de patates
Cobertura:
- 1 ou
- 1 rovell d'ou
- 1 tassa de crema agra
- 1 dl de llet
- Sal, pebre, i nou moscada
- 80 g de formatge ratllat
- 2 grans d'all
4 racions
Elaboració
Prees calfa el forn a 200 graus.
Pela les patates i tallar-les a rodanxes fines.
Cuina en aigua salada i a foc lent durant 2 minuts.
A continuació, escorre i esbandeix amb aigua freda.
Barreja bé tots els ingredients per la cobertura.
Col·loca en una tartera, la massa, i fes un plec amb l'excés de massa, de manera que quedi una petita bora i fes a la mateixa un petit adorno cada 2 o 3 centímetres.
Col·loca les patates sobre la massa, i aboca la cobertura sobre.
Escalfa el forn a 200 graus i cou la coca uns 35 minuts
Aquesta coca va molt bé per acompanyar plats amb xai, (rostit, costelles etc.) o per un senzill sopar
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1434 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.