Coca de Patata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Coca:

  • 1 Massa de Pasta Fullada rodona
  • 600 g de patates

Cobertura:

  • 1 ou
  • 1 rovell d'ou
  • 1 tassa de crema agra
  • 1 dl de llet
  • Sal, pebre, i nou moscada
  • 80 g de formatge ratllat
  • 2 grans d'all

4 racions

Elaboració

Prees calfa el forn a 200 graus.
Pela les patates i tallar-les a rodanxes fines.
Cuina en aigua salada i a foc lent durant 2 minuts.
A continuació, escorre i esbandeix amb aigua freda.
Barreja bé tots els ingredients per la cobertura.
Col·loca en una tartera, la massa, i fes un plec amb l'excés de massa, de manera que quedi una petita bora i fes a la mateixa un petit adorno cada 2 o 3 centímetres.
Col·loca les patates sobre la massa, i aboca la cobertura sobre.
Escalfa el forn a 200 graus i cou la coca uns 35 minuts
Aquesta coca va molt bé per acompanyar plats amb xai, (rostit, costelles etc.) o per un senzill sopar


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1434 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: