Crema de Suc de Poma i Pera
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 dl de suc de poma
- 100 g de sucre
- 5 ous
- 1 llimona
- Nata muntada, segons el gust
4 racions
Elaboració
Calenta, però sense deixar que bulli, el suc de poma, el sucre, els ous batuts i el suc i la ratlladura de la llimona, sense deixar d'agitar.
Després retira del foc i deixa refredar.
En el moment de servir en copes de postres, agrega la crema batuda i decora amb unes fulles de menta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1206 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.