Crema amb puré de poma
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 ml de puré de poma
- 200 g de mató granulat (Cottage Cheese)
- 250 ml de crema de llet (nata muntada)
- 50 g de sucre en pols
- Licor de xocolata o cirera
- 10 melindros, tallats en trossos petits
4 racions
Elaboració
Bat la crema ben dura, posa una mica de costat per a la decoració, barreja la resta amb el sucre en pols, el formatge fresc i el puré de poma.
Alternativament omple les copes de postres amb els melindros i la crema, refreda durant aproximadament 1 hora a la nevera.
Abans de servir aboca 2 cullerades de licor a la crema i decora amb una cullerada de nata reservada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1110 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.