Crema amb puré de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 ml de puré de poma
  • 200 g de mató granulat (Cottage Cheese)
  • 250 ml de crema de llet (nata muntada)
  • 50 g de sucre en pols
  • Licor de xocolata o cirera
  • 10 melindros, tallats en trossos petits

4 racions

Elaboració

Bat la crema ben dura, posa una mica de costat per a la decoració, barreja la resta amb el sucre en pols, el formatge fresc i el puré de poma.
Alternativament omple les copes de postres amb els melindros i la crema, refreda durant aproximadament 1 hora a la nevera.
Abans de servir aboca 2 cullerades de licor a la crema i decora amb una cullerada de nata reservada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: