Pèsols al Curri
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes
- Oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal
- 3 culleradeta de coriandre en pols
- 2 culleradeta de comí en pols
- 1.5 culleradeta de cúrcuma en pols
- 1 culleradeta de curri
- 400 g de tomàquets picats (en llauna)
- 5 dl de llet de coco
- 500 g de pèsols congelats
- Unes fulles de coriandre
4 racions
Elaboració
Talla a la meitat les 2 cebes i talla en tires fines, fregeix en oli d'oliva.
Afegeix 1 culleradeta de sal, 3 culleradetes de coriandre en pols, 2 culleradetas de comí en pols, 1 culleradeta i mitga de cúrcuma en pols, 1 culleradeta de curri (segons el gust personal) i 400 g de tomàquets picats (en llauna), i cuina a foc lent.
Agrega 5 dl de llet de coco, 500 g pèsols congelats i afegeix, si cal una mica d'aigua.
Quan els pèsols estan llestos, adorna amb fulles de coriandre fresc i ous durs, i serveix amb arròs Basmati.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2345 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.