Coliflor al Forn a l'estil Suïs
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Svalbard i Jan Mayen
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates ceroses
- 1 coliflor (aproximadament de 750 g)
- Sal
- Mantega per greixar la forma
- 1/2 manat de julivert
- 4 ous
- 200 g de crema batuda
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- Un pols de pebre blanc
- 150 g de pernil cru o cuit tallat a daus petits
4 racions
Elaboració
Renta les patates i cuina per 20 minuts.
Escorre, deixar refredar, pela i talla les patates a rodanxes.
Neteja, renta i cuina la coliflor en aigua salada, durant 15 minuts.
Prepara una Plata gran, per coure en el forn.
Posa la coliflor, ben escorreguda en el mig i col•loca a tot el voltant, rodanxes de patata, fes dues capes.
Renta i pica el julivert.
Bat els ous, la crema, el formatge i el julivert, assaona amb sal i pebre.
Aboca la barreja d'ou-llet sobre la font, enforna en el forn escalfat a 200 graus i cou durant 30 minuts.
Escampa pel damunt els daus de pernil, abans de servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1992 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.