Coliflor al Forn a l'estil Suïs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Svalbard i Jan Mayen
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates ceroses
  • 1 coliflor (aproximadament de 750 g)
  • Sal
  • Mantega per greixar la forma
  • 1/2 manat de julivert
  • 4 ous
  • 200 g de crema batuda
  • 50 g de formatge parmesà ratllat
  • Un pols de pebre blanc
  • 150 g de pernil cru o cuit tallat a daus petits

4 racions

Elaboració

Renta les patates i cuina per 20 minuts.
Escorre, deixar refredar, pela i talla les patates a rodanxes.
Neteja, renta i cuina la coliflor en aigua salada, durant 15 minuts.
Prepara una Plata gran, per coure en el forn.
Posa la coliflor, ben escorreguda en el mig i col•loca a tot el voltant, rodanxes de patata, fes dues capes.
Renta i pica el julivert.
Bat els ous, la crema, el formatge i el julivert, assaona amb sal i pebre.
Aboca la barreja d'ou-llet sobre la font, enforna en el forn escalfat a 200 graus i cou durant 30 minuts.
Escampa pel damunt els daus de pernil, abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1992 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: