Alvocat Arrebossat
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 alvocats ferms
- 2 clares d'ou
- 2 cullerades de farina
- 6 cullerades de pa ratllat clar
- 6 cullerades d'oli de cacauet
- Sal
- Piment de Caiena,
- 1 llima
- Salsa per servir Sweet'n'Sour
4 racions
Elaboració
Talla els alvocats per la meitat i treu l’os.
Talla cada meitat a grills.
Bat les clares d'ou.
Passa els grills d’alvocat, successivament per farina, per l’ou i pel pa ratllat.
Escalfa l'oli i fregeix els grills fins que estiguin ben cruixents.
Escórrer sobre paper de cuina.
Assaona amb sal i pebre de caiena.
Ratlla finament la pell de la llima i escampa per sobre.
Prem el suc de la llima i ruixa els grills dels alvocats, serveix amb la salsa Sweet'n'Sour.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2099 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.