Cassola de Peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 125 grams de formatge Cantadu, amb sabor, a les herbes de Provença i tomàquet
- 100 grams de salmó fresc.
- 100 grams de tonyina fresca.
- 12 peses de vieires.
- 12 peses de gambes.
- 12 peses de tomàquets, xerri, tallats a la meitat.
- 2 decilitres de vi blanc.
- 3 decilitres de brou de peix.
- 1 tros de ceba, finament picada.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Salteja la ceba en oli d'oliva, desglaça amb el vi blanc i deixa reduir uns instants.
Afegeix el brou de peix i deixa coure a foc lent durant uns 4 o 5 minuts. Fon el Cantadu i assaona segons sigui necessari.
Col•loca la cassola en una safata per enfornar gran i omple la safata amb aigua bullent.
Posa el peix, els tomàquets, les gambes i les vieires a la cassola
Omple la cassola fins a la meitat amb la salsa, cobreix amb la tapa i cou al forn prees calfat, durant 15 minuts a 150 graus.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1384 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.