Coixins de pasta de full amb farcit de bolets de tardor
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet quadrat de pasta de full, enrotllat
- 1 ou
- 250 g de xampinyons o altres fongs frescos
- Mitja ceba picada
- Mitja cullerada de mantega
- Mitja cullerada de farina
- 1 dl de vi blanc 1 dl
- 1 dl de crema
- Sal i pebre
2 racions
Elaboració
Talla la pasta de full en 8 rectangles de la mateixa mida.
Col•loca un rectangle al damunt de l'altre i pinzella la superfície amb ou.
Pressiona bé les vores amb una forquilla.
Amb la punta d'un ganivet, marca un rectangle més petit, a la superfície del coixí preparat.
Col•loca els coixins de pasta de full en una plata de forn i forneja en el forn prees calfat a 180 graus durant uns 10 a 15 minuts.
Per al farcit, talla els bolets a rodanxes, escalfa la mantega en una paella i en ella ofega la ceba i els bolets, en quant que comencin a enrossir, escampa per sobre, la farina, desglaça amb el vi blanc i deixa reduir una mica, un cop reduït afegeix la crema i assaona amb el pebre i la sal al gust.
Retalla la marca feta sobre els coixins de pasta de full i aixeca les tapes, estén el ragut de bolets en l'interior de cada coixí i després torna a posar la tapa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1556 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.