Xampinyons Farcits

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 xampinyons (fongs portobello)
  • 1 paquet de Formatge d'untar o 1 de Boursin, segons es desitgi
  • 20 g de mantega al punt de pomada
  • Una mica d'oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Renta els xampinyons i elimina les tiges.
Aplica amb un pinzell, una mica d’oli sobre la superfície llisa dels barrets dels xampinyons
Col•loca tots els xampinyons, un al costat de l’altre i amb la superfície jeien en una font refractaria
Barreja el formatge boursin amb la mantega a punt de pomada i després passar aquesta barreja en l'obertura dels fongs.
Si vols, pots ruixar unes gotes d'oli d'oliva en l'interior de cada bolet, cou al forn a 180 graus durant uns 20 minuts aproximadament.
Aquest plat es prepara amb gran rapidesa i es pot servir com a plat principal, així com plat d'aperitiu o d'acompanyament.
Serveix 2 bolets per persona com plat d’entrada, o 4 amb amanida, com a plat principal

Notes

Serveix 2 bolets per persona com plat d’entrada, o 4 amb amanida, com a plat principal


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: