Xampinyons Farcits
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 xampinyons (fongs portobello)
- 1 paquet de Formatge d'untar o 1 de Boursin, segons es desitgi
- 20 g de mantega al punt de pomada
- Una mica d'oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Renta els xampinyons i elimina les tiges.
Aplica amb un pinzell, una mica d’oli sobre la superfície llisa dels barrets dels xampinyons
Col•loca tots els xampinyons, un al costat de l’altre i amb la superfície jeien en una font refractaria
Barreja el formatge boursin amb la mantega a punt de pomada i després passar aquesta barreja en l'obertura dels fongs.
Si vols, pots ruixar unes gotes d'oli d'oliva en l'interior de cada bolet, cou al forn a 180 graus durant uns 20 minuts aproximadament.
Aquest plat es prepara amb gran rapidesa i es pot servir com a plat principal, així com plat d'aperitiu o d'acompanyament.
Serveix 2 bolets per persona com plat d’entrada, o 4 amb amanida, com a plat principal
Notes
Serveix 2 bolets per persona com plat d’entrada, o 4 amb amanida, com a plat principal
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1311 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.