Bolets a L’all
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de xampinyons, petits o bolets del temps
- 40 g de mantega
- 2 talls de cansalada, tallats a tires fines
- 2 grans d'all picats fins
- 25 g de pa ratllat
- 2 cullerades de julivert picat
- Sal,
- Pebre negre
- 1 cullerada de suc de llimona
- Julivert i llesques de llimona per decorar
4 racions
Elaboració
Neteja els bolets i tall els per la meitat, sofregeix tres minuts en la mantega o fins que estiguin daurats.
Pica la cansalada a tires fines i junt amb l'all picat, el pa ratllat, el julivert i la barreja d'espècies escampa sobre els bolets.
Deixa coure a foc lent durant 10 minuts sense tapa i remenant sovint.
Aboca el suc de llimona i adorna amb rodanxes de llimona i julivert.
Aquesta recepta es pot preparar amb xampinyons, bolets ostra, múrgoles, ceps, camagrocs, rovellons, etc. d'aquesta manera el plat canvia amb cada espècie el seu propi gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1276 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.