Ragut de Fetges de pollastre amb Bolets
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de fetges de pollastre (rentats i nets de nervis i tendons)
- 200 g de bolets del temps o xampinyons (tallats a rodanxes fines)
- 250 g de ceba (tallada en anells)
- 125 ml de brou de carn
- 150 ml de vi negre (semisec)
- Sal
- Pebre negre recent molt
- 2 culleradetes de nabius
- 3 cullerades de crema agra
- 2 cullerades de mantega de porc
4 racions
Elaboració
Escalfa la mantega en una paella.
Afegeix el fetge, els bolets i la ceba i fregeix bé
Assaona amb sal i pebre.
A continuació, agrega el brou i el vi negre.
Tapa i cuina a foc lent durant 20 minuts.
Barreja els nabius i la crema agra i remou bé, assaona amb sal i pebre al gust.
Serveix amb pa acabat de fer o amb puré de patata
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
834 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.