Pastís de Castanyes
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 rovells d'ou
- 300 grams de sucre
- 200 grams de mantega
- 300 grams d'avellanes moltes.
- 400 grams de puré de castanyes
- 8 clares d'ou
4 racions
Elaboració
Barreja els rovells d'ou amb el sucre i la mantega fins que quedi una crema esponjosa, agrega les avellanes moltes i el puré de castanyes, juntament amb les clares d'ou batudes ben dures.
Col•loca la barreja en un motlle ben untat amb mantega i col•loca al forn prees calfat a 200 g, cou 45 minuts, deixa refredar una mica i desemmotlla.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2997 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.