Pastís de Castanyes

Ingredients

  • 8 rovells d'ou
  • 300 grams de sucre
  • 200 grams de mantega
  • 300 grams d'avellanes moltes.
  • 400 grams de puré de castanyes
  • 8 clares d'ou

4 racions

Elaboració

Barreja els rovells d'ou amb el sucre i la mantega fins que quedi una crema esponjosa, agrega les avellanes moltes i el puré de castanyes, juntament amb les clares d'ou batudes ben dures.
Col•loca la barreja en un motlle ben untat amb mantega i col•loca al forn prees calfat a 200 g, cou 45 minuts, deixa refredar una mica i desemmotlla.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2997 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: