Sopa de Moniato i Coco
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 gra d'all
- 30 grams de gingebre fresc
- 3 tiges d'herba de llimona
- 350 g de moniatos
- 2 cullerades d'oli
- 400 ml de llet de coco sense sucre
- 400 ml de brou
- 80 g pèsols caputxins
- ½ Papaia
- 4 cullerades de suc de taronges.
- Sal
- Fulles d'alfàbrega
4 racions
Elaboració
Pela i pica finament l’all i el gingebre.
Talla l’herba de llimona pel mix i aixafa amb l'ajuda d'un fons d'olla.
Pela el moniato i talla a daus.
Sofregeix l'all, el gingebre i l'herba de llimona en 2 cullerades d'oli durant 2 minuts.
Afegeix els moniatos i cuina breument.
Agrega la llet de coco, i el brou, porta a ebullició, tapa i cou a foc mitjà durant 15 minuts.
Mentrestant, talla a tires els pèsols caputxins i cou en aigua bullent amb sal, durant 2 minuts, refreda i escorre amb aigua freda.
Pela la papaia, talla en 4 trossos, elimina les llavors i talla transversalment en tires fines.
Barreja els pèsols caputxins i la papaia amb suc de taronja.
Treu l'herba de llimona i tritura amb el turmix fins a obtenir un puré ben fi, i assaona amb sal al gust.
Serveix amb la barreja de papaia i unes fulles d'alfàbrega.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1472 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.