Sopa de Moniato i Coco

Ingredients

  • 1 gra d'all
  • 30 grams de gingebre fresc
  • 3 tiges d'herba de llimona
  • 350 g de moniatos
  • 2 cullerades d'oli
  • 400 ml de llet de coco sense sucre
  • 400 ml de brou
  • 80 g pèsols caputxins
  • ½ Papaia
  • 4 cullerades de suc de taronges.
  • Sal
  • Fulles d'alfàbrega

4 racions

Elaboració

Pela i pica finament l’all i el gingebre.
Talla l’herba de llimona pel mix i aixafa amb l'ajuda d'un fons d'olla.
Pela el moniato i talla a daus.
Sofregeix l'all, el gingebre i l'herba de llimona en 2 cullerades d'oli durant 2 minuts.
Afegeix els moniatos i cuina breument.
Agrega la llet de coco, i el brou, porta a ebullició, tapa i cou a foc mitjà durant 15 minuts.
Mentrestant, talla a tires els pèsols caputxins i cou en aigua bullent amb sal, durant 2 minuts, refreda i escorre amb aigua freda.
Pela la papaia, talla en 4 trossos, elimina les llavors i talla transversalment en tires fines.
Barreja els pèsols caputxins i la papaia amb suc de taronja.
Treu l'herba de llimona i tritura amb el turmix fins a obtenir un puré ben fi, i assaona amb sal al gust.
Serveix amb la barreja de papaia i unes fulles d'alfàbrega.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1472 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Per Fernanda Bausili:
Com veig que t'agraden els moniatos, et passo aquesta recepta que és molt saborosa, pel picant va al teu gust, de pos arne més o menys.

Amb una forta abraçada
joan.c
Fernanda Bausili diu:
Amic Joan grácies per la recepta la provaré després que passin les festes, ja que crec que alguns dels ingredients resultaran molt picants per al meu estómac.
Una forta abraçada

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: