Alvocat arrebossat
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 alvocats de polpa forta
- 2 clares d'ou
- 2 cullerades de farina
- 6 cullerades de pa ratllat
- 6 cullerades d'oli de cacauet
- Sal
- Piment d’Espelta en escates
- 1 llima
- Salsa Sweet'n'Sour per servir
4 racions
Elaboració
Talla els alvocats per la meitat i elimina el pinyol.
Talla a grills.
Bat les clares d'ou.
Passa els alvocats successivament per farina, clares d'ou i pa ratllat.
Escalfa l'oli i fregeix els grills fins que estiguin ben cruixents.
Escórre sobre paper de cuina.
Assaona els alvocats amb sal i Piment d’espelta.
Ratlla finament la pell de la llima i escampa pel damunt dels grills
Esprem la llima i posa unes gotes de suc per sobre i serveix amb la salsa Sweet'n'Sour
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.