Carbonada de Vedella per Montse Boada
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grams de Vedella tallada fina
- 30 cl. cervesa negra
- 1 manat herbes aromàtiques
- 250 grams de patates
- 1 kg. De Cebes
- 1 pessic Farina
- 1 cullera sopera Vinagre de vi
- 1 dl. Brou de carn
- Julivert
- Oli d'oliva
- sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Condimenta la carn, passa per la farina i fregeix en oli, reserva un cop daurada.
Amb el mateix greix fregeix les cebes tallades a làmines fines.
Tapa la cassola i quan la ceba estigui tova afegeix novament la carn i el lligat d'herbes.
Ruixa amb la cervesa negra, el vinagre i el brou.
Tapa novament la cassola i deixa coure molt lentament fins que la carn estigui feta.
Per a la guarnició:
Pela les patates i cou-les al vapor.
Presentació:
Disposa la carn en una font, cobreix-la amb la salsa, posa les patates al voltant i escampa-hi julivert picat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
983 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.