Gratin de cols de Brussel•les i castanyes
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de Cols de Brusselles
- Sal
- 250 g de castanyes
- 4 ous
- 4 dl de llet
- Pebre
- 100 g de formatge Emmental
4 racions
Elaboració
Prepara les cols de Brussel•les i cou en abundant aigua amb sal durant uns 10 minuts fins que estiguin al dente, esbandeix amb aigua freda i escorre.
Talla les castanyes transversalment amb un ganivet afilat. Cou en aigua bullent durant 5 Minuts. Escorre i col•loca en aigua freda. Elimina la closca de les castanyes. Distribueix en una font per gratinar junt amb les cols de Brussel•les.
Prees calfa el forn a 200 graus. Bat els ous amb la llet. Assaona amb sal i pebre i aboca sobre les cols de Brussel•les i les castanyes. Ratlla el formatge pel damunt i gratina al centre del forn durant uns 20 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.