Risotto a la Carbonara
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Oli d'oliva
- 1 ceba, tallada a daus
- 100 g de cansalada fumada, tallat a daus
- 300 g d'arròs Arbori
- 1 litre i 1/2 de brou de pollastre
- pèsols (congelats o frescos) - aproximadament el mateix volum que la cansalada
- 2 cullerades de mantega
- 100 g formatge Parmesà ratllat
- pebre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
• Escalfa el brou de pollastre a foc lent i mantén-lo a foc baix.
• Escalfa a foc mitjà, una mica d'oli d'oliva en una paella gran.
• Afegeix la ceba i cuina fins que gairebé sigui transparent.
• Afegeix la cansalada i cuina. (no la fregeixis massa cruixent).
• Redueix una mica el foc.
• Afegeix l'arròs i torra breument, remena constantment per al voltant d'un minut
• Afegeix una tassa de brou de pollastre bullint i a foc lent remena fins que la major part del líquid hagi desaparegut.
• Continua el procés afegint brou de pollastre, ½ tassa a la vegada, remena constantment.
• Afegeix els pèsols.
• Una vegada que sa utilitzar tot el brou de pollastre (uns 20 minuts), apaga el foc i agrega la mantega i el pebre. Remena, fins que la mantega es fongui del tot.
• Finalment afegeix el formatge parmesà i remena fins que estigui ben barrejat. Assegurat de no aixafar els pèsols.
• En servir espolsa una mica més de formatge pel damunt del plat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1451 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.