Risotto a la Carbonara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Oli d'oliva
  • 1 ceba, tallada a daus
  • 100 g de cansalada fumada, tallat a daus
  • 300 g d'arròs Arbori
  • 1 litre i 1/2 de brou de pollastre
  • pèsols (congelats o frescos) - aproximadament el mateix volum que la cansalada
  • 2 cullerades de mantega
  • 100 g formatge Parmesà ratllat
  • pebre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

• Escalfa el brou de pollastre a foc lent i mantén-lo a foc baix.
• Escalfa a foc mitjà, una mica d'oli d'oliva en una paella gran.
• Afegeix la ceba i cuina fins que gairebé sigui transparent.
• Afegeix la cansalada i cuina. (no la fregeixis massa cruixent).
• Redueix una mica el foc.
• Afegeix l'arròs i torra breument, remena constantment per al voltant d'un minut
• Afegeix una tassa de brou de pollastre bullint i a foc lent remena fins que la major part del líquid hagi desaparegut.
• Continua el procés afegint brou de pollastre, ½ tassa a la vegada, remena constantment.
• Afegeix els pèsols.
• Una vegada que sa utilitzar tot el brou de pollastre (uns 20 minuts), apaga el foc i agrega la mantega i el pebre. Remena, fins que la mantega es fongui del tot.
• Finalment afegeix el formatge parmesà i remena fins que estigui ben barrejat. Assegurat de no aixafar els pèsols.
• En servir espolsa una mica més de formatge pel damunt del plat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1451 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: