Medallons de Vedella amb Salsa de Cafè
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 dl de nata
- 15 g de grans de cafè, torrat fosc
- 4 medallons de vedella, cadascun d'aproximadament 180 g
- Sal i pebre
- 1 escalunya
- 1 dl de Vi blanc
- 3 dl de brou de vedella
- 1 culleradeta de maizena
4 racions
Elaboració
Bull la nata, en una cassola petita, amb els grans de cafè.
Retira la cassola i deixa reposar durant 15 minuts, passat aquest tem passa per un tamís i reserva
Mentrestant, escalfa el forn a 70 graus.
Daura la carn en l'oli al voltant d'uns 6 minuts.
Assaona amb sal i pebre i enforna, mantén calent durant uns 10 minuts.
Pica l'escalunya i sofregeix en la mateixa paella que hem fet la carn.
Desglaça amb el vi.
Aboca el brou i deixa bullir una mica, afegeix la nata cuita amb els grans de cafè
Tamisa la salsa en una paella.
Barreja la maizena amb una mica d'aigua freda i mescla amb la salsa.
Cuina a foc lent fins que espesseixi.
Assaona amb sal i pebre.
Serveix els medallons de vedella amb la salsa preparada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1513 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.