Crema de Mascarpone amb Fruits i Merenga
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Crema:
- 250 g de mascarpone
- 2 dl de crema
- 2 cullerades de sucre
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 60 g de merengues aixafades,
Amanida de fruites:
- 1 kg de cítrics, per exemple, taronges i pomelos, pelats, i filetejats
- 2 cullerades de sucre
- 2 cullerades de Xarop de granadina
- Unes fulles de verbena (revetlla) per adornar
4 racions
Elaboració
Crema:
Barreja el mascarpone fins que quedi suau.
Munta la crema amb el sucre i el sucre de vainilla fins que estigui ben rígida, agrega el mascarpone i regira amb moviments envoltants, tenint cura que no es baixi i estigui ben mesclat.
Afegeix la merenga aixafada.
Cobreix i refrigera.
Amanida de fruites:
Barreja amb cura els filets de taronges, pomelos, el sucre i el xarop de granadina.
Posa una capa de crema en copes o bols de postres i reparteix l'amanida de fruites preparada, al damunt de la crema i adorna amb unes fulles de verbena (revetlla).
Depenent de la temporada, es poden utilitzar altres fruites o baies per a l'amanida de fruita.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1328 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.