Crema de Cafè i Plàtan Fred
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 plàtan
- 1 cullerada de suc de llimona
- 30 g de sucre
- 1,5 dl cafè fred ben fort
- 0,5 dl de llet
- 1 dl de Crema
4 racions
Elaboració
Pela el plàtan i talla en trossos.
Posa tots els ingredients, menys la crema, en un bol alt i tritura amb el batedor de mà.
Bat la crema ben dura i mescla a la barreja anterior, mescla curosament amb moviments envoltants i reserva en el frigorífic.
Al moment de servir omple en gots o copes de postres, i adorna amb encenalls de xocolata.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1209 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.