Pit de Vedella Farcit
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cullerada d’oli
- 1 ceba finament picada,
- 1 gra d'all picat,
- 200 g d'espinacs descongelats,
- 1 petit bitxo vermell, tallat en cubs petits,
- ½ culleradeta de sal i una mica de pebre del molí,
- 1 mica de nou moscada,
- 200 g de llonganissa fresca,
- 1 kg i ½ de pit de vedella (uns 22 x 36 cm)
- 4 rodanxes de Mortadel·la,
- ½ culleradeta de Sal i una mica de pebre del molí,
- Oli per fregir,
- 2 dl de vi blanc
- 2 dl de brou de carn,
- Sal i pebre al gust.
4 racions
Elaboració
Farcit:
Deixe que l'oli s'escalfi en una paella antiadherent i deixa coure al vapor, la ceba i l’all.
Escorre bé els espinacs, tall-als i junt amb les tires de bitxo, salteja, a prop de 3 minuts.
Assaona i deixa refredar, agrega la llonganissa esmicolada i barreja bé el conjunt
Pit de vedella:
Col·loca el pit de vedella amb la cara greixosa sobre la superfície de treball, cobreix amb les rodanxes de mortadel·la.
Posa sobre la meitat del pit de vedella el farcit, enrulla i lliga amb fil de cuina
Assaona al teu gust
Rostit:
Posa oli en la safata de forn i col·loca a la meitat inferior del forn, deixa que s’escalfi a 220 graus.
Rosteix el pit de vedella farcit durant uns 20 minuts.
Redueixi el foc a 200 graus.
Aboca el vi al damunt del rostit i cou uns 15 minuts més.
Ara aboca una part del brou de carn i continua la cocció aproximadament uns 70 minuts, de tant en tant afegeix la resta de brou.
Treu el rostit, i abans de tallar a rodanxes, deixa reposar cobert amb paper d’alumini uns 10 minuts.
Passa la salsa, que ha quedat a la safata i posa en una petita cassoleta, porta a ebullició i serveix amb el rostit de pit de vedella
Com acompanyament es pot servir:
Pappardelle i espinacs al vapor amb tires de pebrot vermell fines.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1475 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.