Mousse de pernil dolç
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Mousse
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per a 4 gots d'aproximadament d’1 dl:
- 100 g de pernil cuit en llesques
- 50 g de crema agra
- ½ culleradeta de salsa Worcestershire
- Una mica de pebre vermell
- Sal
- Pebre
- ½ dl de crema
- 1 poma petita per adornar
- Julivert de fulla plana petita.
4 racions
Elaboració
Talla el pernil a trossos, fes un puré amb la crema agra, la salsa anglesa, el pebre vermell, la sal i el pebre. Bat la crema a punt de neu i barreja acuradament en el puré.
Deixa aproximadament uns 30 minuts per què es refredi.
Amb una màniga de pastisser omple els gots o copes, per postres
Talla 1 poma a quarts, talla ¼ en tires fines, i distribueix al damunt de la mousse.
La resta de poma la pots reserva per una altra ocasió.
Talla finament el julivert i espolsa’l per sobre dels gots.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.