Crema cremada de plàtan
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Crema:
- 2 dl de llet
- 1 dl de crema
- 1 mica de cardamom en pols o
- 1 càpsula de cardamom
- 3 cullerades de sucre moreno de canya
- 1 cullerada i ½ de farina de blat de moro
- 2 ous frescos
Cobertura:
- 2 plàtans
- 4 El sucre moreno de canya
4 racions
Elaboració
Crema:
Barreja a la llet i la crema, amb el fuet de mà, tots els ingredients restants i porta a ebullició a foc mitja, remena constantment.
Una vegada que espesseix la massa, retira el cassó immediatament del foc i continua agitant duran aproximadament uns 2 minuts.
Passa la crema a través d'un tamís en 4 motlles d'aproximadament 1 dl i ½, refreda i reserva a la nevera al voltant de 2 hores, coberts amb plàstic de cuina
Cobertura:
Talla el plàtan en rodanxes d'aproximadament 3 mm gruix, i estén en forma de ventall pel damunt de la crema.
Reparteix 1 cullerada de sucre de manera uniforme sobre els plàtans i amb un cremador Bunsen caramel·litza la superfície
També o pots fer, sota el grill preescalfat a 240 graus, en el terç superior del forn, durant uns 2 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1508 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.