Melmelada de carabassó i coco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g carabassons (pes net)
- 400 g de pinya fresca (pes net)
- 1 Beina de vainilla
- 1 llimona (bio)
- ½ culleradeta de grans de pebre, rosa
- 4 dl de llet de coco
- 1 culleradeta de coco mòlt
- 500 g de sucre gelatinitzant
6 racions
Elaboració
Renta el carabassó, un cop net ratlla amb un ratllador fi.
Talla la polpa de la pinya a cuadrets petits.
Talla la vainilla per la meitat longitudinalment, i raspa la polpa.
Esbandeix la llimona amb aigua bullent, asseca i ratlla la pell ben fina, esprem el suc i reserva.
Aixafa els grans de pebre rosa.
Posa el carabassó, la pinya, la polpa de la vainilla, la beina de vainilla, el suc i la pell ratllada de llimona, la llet de coco, el coco mòlt i els grans de pebre rosa, en un cassó gran.
Afegeix la barreja de sucre gelatinitzant i porta a ebullició.
Cuina 4 minuts, remenant ocasionalment i controla el punt d'espès.
Treu la beina de vainilla i omple el pots de vidre, amb la melmelada, prèviament esbandits amb aigua bullent, tapa immediatament els pots amb les tapes de rosca, col·loca de cap per ball, al damunt d'una tovallola de cuina durant 5 minuts i deixa refredar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1518 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.