Crema de bombons Raffaelo

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de mató (quallada)
  • 200 g de nata (crema)
  • 50 g de sucre
  • 2 sobres de sucre de vainilla
  • 400 g de gerds, puden ser congelats
  • 1 capsa de bombons (Raffaello)

4 racions

Elaboració

Treu de la capsa els bombons Raffaello i pica (va molt bé aixafar amb una premsa patates).
Barreja bé la quallada amb el sucre i el sucre de vainilla.
Bat la crema a punt de neu i agrega al preparat anterior.
Posar els gerds congelats en gots o copes, per postre, i cobreix amb la massa Raffaello.
Repeteix un altre cop i finalment col·loca al damunt un bombó Raffaelo
Després deixar reposar unes 5 hores abans de servir, així els gerds es descongelen lentament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1515 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: