Crema de bombons Raffaelo
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de mató (quallada)
- 200 g de nata (crema)
- 50 g de sucre
- 2 sobres de sucre de vainilla
- 400 g de gerds, puden ser congelats
- 1 capsa de bombons (Raffaello)
4 racions
Elaboració
Treu de la capsa els bombons Raffaello i pica (va molt bé aixafar amb una premsa patates).
Barreja bé la quallada amb el sucre i el sucre de vainilla.
Bat la crema a punt de neu i agrega al preparat anterior.
Posar els gerds congelats en gots o copes, per postre, i cobreix amb la massa Raffaello.
Repeteix un altre cop i finalment col·loca al damunt un bombó Raffaelo
Després deixar reposar unes 5 hores abans de servir, així els gerds es descongelen lentament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1515 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.