Pesto d’espàrrecs
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g d'espàrrecs verds
- 1 grapat d’lfàbrega
- 1 dent d’all
- 50 ml d'oli d'oliva
- 60 g de nous picades
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- Sal i pebre al gust
Elaboració
Pela els espàrrecs i cuina en 2 dl d’aigua amb sal.
Fes un puré amb els espàrrecs, l’alfàbrega, l’all, l’oli d'oliva i les nous.
Barreja al puré, els 50 g de formatge parmesà.
Assaona amb sal i pebre.
Es pot guardar a la nevera 2 setmanes en un pot de vidre ben tancat
Molt apropiat per, condimenta, les pastes, carns o peixos.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1831 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.