Salsa Sueca per salmó
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 cullerades de crema fresca
- 5 cullerades de mostassa dolça
- 5 cullerades de Maionesa
- 30 g d'anet sec o 1 cullerada d'anet fresc
- A qui li agrada també pot afegir, 1 culleradeta de mel liquida i all fresc.
4 racions
Elaboració
Barreja tots els ingredients i aboca en un pot de vidre.
Serveix per exemple:
Col·loca una llesca de salmó sobre unes patates cuites i pelades i pel damunt del salmó, una bona porció de salsa,
També té un sabor deliciós, escampada sobre pa de bagueta o una llesca de pa blanc amb salmó.
S'adapta també a les carns fetes a la graella o salmó o altres peixos fets al vapor així com a salsa per la fondue o barbacoa.
Notes
Adequada per servir amb:
Patates bullides
Pa blanc
Bagueta
Ou dur
Ceba fresca
També encaixa:
Amb carn, per exemple, fondue o una barbacoa
O simplement com una deliciosa varietat per sandvitx
Per peix al vapor
Salsitxa fresca, etc.
Es pot mantenir a la nevera i es manté bé, si la matèria primera és de qualitat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4130 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.