Pastís de mores

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 ous
  • 50 g de sucre
  • 250 ml de llet
  • 50 g de farina
  • Mitja culleradeta de llevat en pols
  • 1 mica de sal
  • 2 pomes
  • 50 g de mantega
  • 180 g de mores
  • Estragó

4 racions

Elaboració

Bat els ous, amb el sucre, la llet, la farina, el llevat, la sal i reserva.
Pela les pomes, treu les llavors, talla en cubs petits i cuina durant 4-5 minuts en una safata per forn amb mantega.
Afegeix la massa a la safata i deixa espessir durant 2-3 minuts, distribueix les mores pel damunt i empolvora amb l’estragó.
Col·loca la forma al forn i cou a 180 graus fins que estigui cuit,
fes la prova amb l'escuradents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4626 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: