Pastís de Vully

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per a una safata per enfornar d’uns 30 cm de diàmetre, greixat

Massa:

  • 250 g de farina blanca
  • ½ culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de sucre
  • 10 grams de llevat a trossets
  • 30 g de mantega líquida (freda)
  • ½ dl de llet

Farcit:

  • 1 dl i 1/2 de nata
  • 1 rovell d'ou
  • 10 terrossos de sucre, picats en trossos
  • 10 trossos de mantega

6 racions

Elaboració

Massa:

Barreja la farina, la sal, el sucre i el llevat en un bol. Afegeix la mantega i la llet, barreja i pasta fins a obtenir una massa suau i llisa.
Prem la massa en el motlle preparat, ben plana.
Tapa i deixa lleva a temperatura ambient durant aproximadament 1 hora o fins que dobli de mida.
Prem amb els dits, fen clotets a la superfície de la massa.

Pel farcit:

Barreja bé la crema i el rovell d'ou.
Pinzella la superfície de la massa amb la meitat de la barreja.
Distribueix els terrossos de sucre pel damunt de la massa, premsa cada terròs, sobre la massa i col·loca al damunt de cada terrós un tros de mantega
Enforna uns 10 minuts, a la meitat del forn preescalfat a 200 graus
Retira el pastís, i escampa la barreja de crema d'ou restant. Enforna de nou i cou 10 min mes.
Retira el pastís de la forma, col·loca en un enreixat per refredar-se.

Notes

El Poble suïs de Mont-Vully, és especialment conegut per les seves vistes panoràmiques dels Alps, el Jura i Seeland


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2062 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: