Salsa per amanides a l'estil Italià

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per preparar la reducció:

  • 5 dl de vi negre
  • ½ ceba picada
  • 1 fulla de llorer
  • 2 clavells d’olor
  • 30 g de pasta de brou de pollastre
  • 40 g de sucre
  • 60 g de la sal
  • Una mica de pebre blanc

Barreja la salsa:

  • 3 dl Reducció
  • 10 ml de salsa de soja
  • 30 g de mostassa, lleu
  • 1,3 dl de vinagre balsàmic
  • 3 dl d’oli de gira-sol
  • 2,5 dl d’oli d'oliva verge

10 racions

Elaboració

Reduccio:

Bull tots els ingredients, cuina a foc lent, i redueix fins a obtenir uns 3 dl

Barreja:

Barreja bé tots els ingredients i assaona amb sal i pebre
En surt aproximadament 1 litre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: