Salsa per amanides a l'estil Italià
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per preparar la reducció:
- 5 dl de vi negre
- ½ ceba picada
- 1 fulla de llorer
- 2 clavells d’olor
- 30 g de pasta de brou de pollastre
- 40 g de sucre
- 60 g de la sal
- Una mica de pebre blanc
Barreja la salsa:
- 3 dl Reducció
- 10 ml de salsa de soja
- 30 g de mostassa, lleu
- 1,3 dl de vinagre balsàmic
- 3 dl d’oli de gira-sol
- 2,5 dl d’oli d'oliva verge
10 racions
Elaboració
Reduccio:
Bull tots els ingredients, cuina a foc lent, i redueix fins a obtenir uns 3 dl
Barreja:
Barreja bé tots els ingredients i assaona amb sal i pebre
En surt aproximadament 1 litre
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.