Endívies amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 o 5 endívies, tallada en trossos en diagonal
  • Mantega per saltar
  • 2 pessics de sucre glacé
  • 1 cullerada de vinagre d'estragó
  • 250 g de xampinyons tallats a rodanxes
  • Mantega per fregir
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • Sal, pebre blanc
  • Estragó per decorar

4 racions

Elaboració

Escalda les endívies durant 2 minuts en aigua bullent amb sal, escorre i reserva.
Calenta la mantega, espolsa el sucre glaç sobre la mantega, afegeix les endívies, agrega el vinagre i cuina 5 minuts.
Fregeix en la mantega i a foc fort els bolets, afegeix el suc de llimona, i assaona al gust.
Distribueix les endívies en plats calents, i guarneix amb els bolets i l’estragó pel damunt
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2107 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: