Pits d'ànec amb col xinesa
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ½ remet de coriandre
- 10 grams de gingebre
- 1 Xile verd
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 tija d'herba de llimona
- Mitja culleradeta de sal
- 1 cullerada d’oli de cacauet
- 2 pits d'ànec
- Pebre de Caiena
- 800 grams de col xinesa
- 5 dl de llet de coco
- 1 llima
4 racions
Elaboració
Pica el coriandre, el gingebre, el xili, la meitat de la ceba, l'all i la tija d’herba de llimona.
Assaona amb sal i oli i tritura en el tallador, fins a obtenir una pasta espessa ben fina, retira i deixa de banda.
Talla la part de la pell dels pits d'ànec en talls transversals múltiples.
Assaona amb sal i pebre de caiena.
Col·loca pel costat, de la pell cap avall en una paella sense greix i fregeix a foc mitjà durant uns 10 a 15 minuts.
Dona la volta i segueix fregint durant uns 5 minuts més.
Treu de la paella, tapa i deixa reposar durant uns 5 minuts.
Tallar la col xinesa a tires amples.
Pica finament la ceba restant i fregeix fins que estigui daurada.
Afegeix-hi la pasta reservada, i fregeix breument.
Desglaça amb la llet de coco.
Agrega la col i cuina a foc lent durant uns 3 minuts.
Assaona amb sal i pebre de caiena.
Talla els pits d'ànec al biaix i serveixi amb la col xinesa, acompanya amb rodanxes de llima
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.