Pits d'ànec amb col xinesa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • ½ remet de coriandre
  • 10 grams de gingebre
  • 1 Xile verd
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 tija d'herba de llimona
  • Mitja culleradeta de sal
  • 1 cullerada d’oli de cacauet
  • 2 pits d'ànec
  • Pebre de Caiena
  • 800 grams de col xinesa
  • 5 dl de llet de coco
  • 1 llima

4 racions

Elaboració

Pica el coriandre, el gingebre, el xili, la meitat de la ceba, l'all i la tija d’herba de llimona.
Assaona amb sal i oli i tritura en el tallador, fins a obtenir una pasta espessa ben fina, retira i deixa de banda.
Talla la part de la pell dels pits d'ànec en talls transversals múltiples.
Assaona amb sal i pebre de caiena.
Col·loca pel costat, de la pell cap avall en una paella sense greix i fregeix a foc mitjà durant uns 10 a 15 minuts.
Dona la volta i segueix fregint durant uns 5 minuts més.
Treu de la paella, tapa i deixa reposar durant uns 5 minuts.
Tallar la col xinesa a tires amples.
Pica finament la ceba restant i fregeix fins que estigui daurada.
Afegeix-hi la pasta reservada, i fregeix breument.
Desglaça amb la llet de coco.
Agrega la col i cuina a foc lent durant uns 3 minuts.
Assaona amb sal i pebre de caiena.
Talla els pits d'ànec al biaix i serveixi amb la col xinesa, acompanya amb rodanxes de llima


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1166 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: