Truita d’ espagueti i formatge
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Truita
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams d'espaguetis
- 50 grams de cansalada fumada (bacon)
- 100 grams de formatge scamorza o un altre fumat
- 50 grams de parmesà
- 2 cullerades de julivert picat
- 5 ous
- 3 cullerades d'oli d'oliva sal i pebre negre
4 racions
Elaboració
Cuina els espaguetis segons les instruccions del paquet en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Mentrestant, fregeix en una paella, la cansalada tallada a daus.
Talla el scamorza o el formatge fumat a daus petits.
Ratlla el formatge parmesà.
Trenca els ous, posa en un bol i barreja amb una forquilla. Agrega el formatge parmesà, assaona amb sal i pebre i afegeix el bacon, el formatge scamorza, el julivert i barreja bé.
Escorre breument els espaguetis i deixa escórrer breument.
Escalfa l’oli d’oliva en una paella, agrega els espaguetis i escampa per un igual al fons de la paella, fregeix breument sense agitar
Estén la barreja d'ou en forma parella sobre els espaguetis. Col·loca una tapa sobre la paella i deixa cuinar a foc suau durant 10 minuts
A continuació, amb l'ajuda de la tapa dóna la volta a la truita i cou altres 5 minuts amb la paella destapada
Quan es cuita la truita, fes lliscar sobre un plat, talla en trossos i serveix calenta.
Podeu fer servir sobres de pernil cuit a rodanxes, en lloc de la cansalada.
En lloc del formatge fumat, podeu substituir-lo per mozzarella, emmental o gruyère.
Podeu fer servir les sobres del plat de pasta del dia anterior, inclosa la salsa, en lloc dels espaguetis.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3080 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.