Espaguetis amb albergínies i cigrons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 albergínies
- 8 cullerades d'oli d'oliva
- ½ llimona
- 2 grans d'all
- 130 grams de cigrons cuits
- 4 cullerades de pinyons
- Sal
- Pebre
- 400 grams d’espaguetis
- 1 manat de julivert
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Rosteix les albergínies senceres al centre del forn durant uns 40 minuts.
Deixa refredar i retira la pell de les albergínies.
Pica finament la carn d'albergínia i barreja amb l'oli.
Agrega la pela ratllada de llimona ben fina.
Prem la llimona, i afegeix el suc a la barreja d’oli i albergínia.
Afegeix l'all premsat.
Afegeix els cigrons i aixafa la capa superior amb una forquilla.
Torra els pinyons en una paella sense greix, fins que prenguin un color daurat.
Cuina els espaguetis en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Reserva 1 dl d’aigua de cocció dels espaguetis i barreja a la massa d’albergínia.
Afegeix el julivert finament picat.
Assaona la salsa d'albergínia amb sal i pebre.
Escorre la pasta.
Serveix amb la salsa i els pinyons.
Les albergínies utilitzades han de pesar al voltant de 250 g.
Es pot utilitzar cigrons d'una llauna, però prèviament escorreguts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1899 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.