Pits de pollastre amb salsa de crema i taronja

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre, aproximadament amb un total de 600 grams
  • Mantega o crema per cuinar
  • Sal
  • Pebre
  • 1 dl de suc de taronja
  • 1 dl de brou
  • 1 a 2 cullerades de Gran Marnier, al gust
  • 1,8 dl de crema
  • ¼ de culleradeta de sal
  • Pebre
  • La ratlladura de ½ taronja
  • 200 a 300 grams de fideus d'espinacs
  • Ratlladura de taronja per decorar

Elaboració

Fregeix en la mantega, durant 2 minuts els pits de pollastre a foc fort, en ambdós costats.
Assaona amb sal i pebre, retira i mantén a la calor.
Desglaça la paella amb el suc de taronja, el brou i el Gran Marnier, al gust.
Afegeix la crema i porta a ebullició, condimenta amb sal, pebre i la ratlladura de taronja.
Posa els pits de pollastre a la salsa.
Tapa i cuina durant 8 a 10 minuts a foc lent.
Cuina la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui, al dente, i escorre.
Serveix les cintes, la carn i la salsa en plats, i guarneix amb la ratlladura de taronja.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1011 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: