Pits de pollastre amb salsa de crema i taronja
Ingredients
- 4 pits de pollastre, aproximadament amb un total de 600 grams
- Mantega o crema per cuinar
- Sal
- Pebre
- 1 dl de suc de taronja
- 1 dl de brou
- 1 a 2 cullerades de Gran Marnier, al gust
- 1,8 dl de crema
- ¼ de culleradeta de sal
- Pebre
- La ratlladura de ½ taronja
- 200 a 300 grams de fideus d'espinacs
- Ratlladura de taronja per decorar
Elaboració
Fregeix en la mantega, durant 2 minuts els pits de pollastre a foc fort, en ambdós costats.
Assaona amb sal i pebre, retira i mantén a la calor.
Desglaça la paella amb el suc de taronja, el brou i el Gran Marnier, al gust.
Afegeix la crema i porta a ebullició, condimenta amb sal, pebre i la ratlladura de taronja.
Posa els pits de pollastre a la salsa.
Tapa i cuina durant 8 a 10 minuts a foc lent.
Cuina la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui, al dente, i escorre.
Serveix les cintes, la carn i la salsa en plats, i guarneix amb la ratlladura de taronja.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1011 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.