Pesto de fonoll
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 grapat de puntes de brots de fonoll
- 50 g d'ametlles torrades
- 50 g de formatge pecorino o Gouda vell
- Oli d’oliva, el necessari
- Sal al gust
Elaboració
Elimina les branques gruixudes dels brots de fonoll
Si no tens les ametlles torrades, fregeix les ametlles pelades en una paella sense greix i deixa refredar.
Pica el formatge a trossos petits.
Posa en un recipient gran, els brots de fonoll, les ametlles i el formatge, afegeix l’oli i tritura fins a obtenir un pasta ben fina i d'una consistència cremosa.
Finalment assaona vigorosament amb sal.
Gaudeix amb espagueti o simplement untat en un panet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1700 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.