Pesto de fonoll

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 grapat de puntes de brots de fonoll
  • 50 g d'ametlles torrades
  • 50 g de formatge pecorino o Gouda vell
  • Oli d’oliva, el necessari
  • Sal al gust

Elaboració

Elimina les branques gruixudes dels brots de fonoll
Si no tens les ametlles torrades, fregeix les ametlles pelades en una paella sense greix i deixa refredar.
Pica el formatge a trossos petits.
Posa en un recipient gran, els brots de fonoll, les ametlles i el formatge, afegeix l’oli i tritura fins a obtenir un pasta ben fina i d'una consistència cremosa.
Finalment assaona vigorosament amb sal.
Gaudeix amb espagueti o simplement untat en un panet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1700 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: