Ous durs en escabetx

Ingredients

  • 12 ous
  • 1 llauna de Tomàquets
  • 100 ml de vinagre(balsàmic) pots posar-ne mes, si t’agrada.
  • 1 peca de gingebre tallat a rodanxes
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 pessics de sal
  • 1 cullerada de grans de pebre negre, aixafats lleugerament
  • 1 cullerada de baies de ginebre
  • 6 fulles de llorer
  • 2 gran d’all, a rodanxes
  • 1 Xile, pots posar-ne més si t’agrada el picant
  • 2 culleradetes de brou granulat

6 racions

Elaboració

Tritura el puré i bull breument uns pocs minuts, amb el vinagre i les espècies.
Bull els ous, deixa que es refredin una mica i pela'ls.
Prova novament la salsa i corretges l’assaonament si és necessari.
Col·loca els ous en un bonic pot de vidre i aboca, en ell, el líquid.
Deixi un parell de dies a la nevera, perquè s’impregnin els sabors i després ja els pots gaudir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1057 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: