Ous durs en escabetx
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 ous
- 1 llauna de Tomàquets
- 100 ml de vinagre(balsàmic) pots posar-ne mes, si t’agrada.
- 1 peca de gingebre tallat a rodanxes
- 2 cullerades de sucre
- 2 pessics de sal
- 1 cullerada de grans de pebre negre, aixafats lleugerament
- 1 cullerada de baies de ginebre
- 6 fulles de llorer
- 2 gran d’all, a rodanxes
- 1 Xile, pots posar-ne més si t’agrada el picant
- 2 culleradetes de brou granulat
6 racions
Elaboració
Tritura el puré i bull breument uns pocs minuts, amb el vinagre i les espècies.
Bull els ous, deixa que es refredin una mica i pela'ls.
Prova novament la salsa i corretges l’assaonament si és necessari.
Col·loca els ous en un bonic pot de vidre i aboca, en ell, el líquid.
Deixi un parell de dies a la nevera, perquè s’impregnin els sabors i després ja els pots gaudir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1057 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.