Pa de ceba
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 ml d'aigua
- 200 g de formatge d'herbes
- 1 cullerada de sucre
- 600 g de farina
- 100 grams de mantega
- 1 paquet de sopa de ceba
- 100 grams de formatge parmesa
- 1 cub del llevat
4 racions
Elaboració
Posa la farina, llevat, formatge d'herbes, sucre, sal, i l’aigua en un bol.
Prepara una massa amb la batedora de mà o el processador d'aliments.
Reserva la massa coberta en un lloc càlid, fins que dobli el seu volum.
Pasta la sopa de ceba amb la mantega i formatge parmesa
Posa la massa reservada sobre la superfície de treball i pasta bé.
Estira un rectangle amb el corró, d'aproximadament 50 x 30 cm i estén pel damunt la barreja de sopa de ceba i mantega.
Enrotlla la massa per la part més estreta.
Talla el rotllo per la meitat al llarg, i col·loca amb el costat tallat cap amunt en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Cobreix amb un drap de cuina i deixa uns 30 minuts que augmenti el seu volum.
Cuina al forn preescalfat a 200 graus, durant uns 25 minuts.
Es pot servir fret o calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1434 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.