Cols de Brussel·les gratinades
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 600 grams de cols de Brussel·les congelades
- Sal
- 250 grams de pernil cuit
- 250 grams de formatge Gouda curat
- 200 grams de nata
- 30 g avellanes filetejades
4 racions
Elaboració
Posa les cols de Brussel·les sense descongelar en aigua bullent amb sal, porta a ebullició i cou uns 7 minuts.
Mentrestant, talla el pernil cuit en tires fines, ratlla el formatge a trossos grans.
Barreja la nata amb el formatge
Col·loca les cols de Brussel·les, escorregudes, en una font de forn greixada, i estén pel damunt les tires de pernil.
Agrega la barreja de formatge, i escampa també per sobre les avellanes filetejades.
Enforna en el forn preescalfat a 250 graus durant 10 minuts.
Si utilitzes cols de Brussel·les fresques, fes servir 600 grams de col però, cuina durant 10 minuts, després continua la recepta com explico.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4344 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.