Crema de prunes i mascarpone
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Crema de vi i prunes:
- 4 dl de vi negre o most de raïm negre o una barreja dels mateixos.
- 1 cullerada d’espècies per vi calent
- 1 rodanxa de llimona
- 200 grams de prunes
Crema de mascarpone:
- 2 rovells d'ou
- 4 cullerades de sucre
- 250 grams de mascarpone, s'agita suaument fins que quedi una crema ben fina
- 2 clares d'ou
- 1,5 dl llises de crema de llet
- 1 mica de canyella
- Sal
- Canyella en pols
6 racions
Elaboració
Crema de vi calent amb prunes:
Bull el vi o most de raïm amb llimona i espècies, deixa reposar durant 5 minuts, passa pel tamís i afegeix les prunes, i tritura fins a obtenir una crema ben fina. Deixa refredar completament la crema.
Crema de mascarpone:
Bat els rovells d'ou i el sucre fins que la barreja estigui pàl·lida i grassoneta, agrega el mascarpone i regira suaument.
Bat la crema a punt de neu, bat les clares d'ou a punt de neu amb la sal i barreja amb cura, les clares d'ou i la crema, amb el mascarpone.
Col·loca en les copes de postres, capes de prunes i crema de mascarpone, eventualment barreja lleugerament perquè es vegi un dibuix de marbre, escampa per sobre la canyella
L'espècia de vi calent, es pot comprar a les botigues d'espècies i drogueries.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1349 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.