Tallarines d’espinacs amb ou escalfat i molles cruixents d’avellana
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Cruixent d'avellana:
- 2 cullerades de pa ratllat
- 2 cullerades d'avellanes triturades
Pasta:
- 500 g de pasta d'espinacs
- 2 grans d'all
- Sal
- 10 grams de mantega
- Pebre
Ous escalfats:
- 1 litre d'aigua
- 3 cullerades de vinagre de poma
- 4 ous
4 racions
Elaboració
Cruixent d'avellana:
Torre el pa ratllat i les avellanes en una paella antiadherent sense greix i deixa refredar en un plat.
Pasta:
Pica l'all. Cou la pasta en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Salta l’all en la mantega i agrega, els fideus sense escorre, barreja bé i assaona amb sal i pebre.
Ous escalfats:
Mentrestant, bull els ous amb l'aigua i el vinagre. Redueix el foc, l'aigua ja no ha de bullir. Trenca cada ou individualment en un bol i aboca curadament a l'aigua amb vinagre. Amb 2 culleres posa la clara que vagi envoltant el rovell. Deixa coure durant 3 a 4 minuts. Retira amb un cullerot perforat fora de l'aigua. Escorre bé i gira en el cruixent d’avellana.
Serveixi cada ou sobre la pasta d'espinacs i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1439 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.