Filets de peix, al vapor, amb gingebre
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per vaporera
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llimones
- 6 cullerades de salsa de soja
- 800 grams de filets de peix
- 6 cebes de primavera
- ½ pebrot vermell
- 25 grams de gingebre
4 racions
Elaboració
Talla la meitat de les llimones a rodanxes i reserva, prem la resta.
Ruixa el suc de llimona i la meitat de la salsa de soja sobre els filets.
Deixa macera durant 30 minuts.
Talla les cebes tendres al llarg i en trossos petits.
Talla el pebrot per la meitat longitudinalment, treu les llavors i talla al llarg en tires fines.
Pela el gingebre i també, talla a tires fines.
Col·loca la meitat de les cebes tendres a l'estri de la vaporera i al damunt posa els filets de peix, un al costat de l'altre.
Escampa el pebrot i el gingebre per sobre i al damunt la resta de cebes.
Cobreix i deixa d'esmorteir al vapor uns 15 a 20 minuts, depèn del gruix dels filets.
Serveix amb les rodanxes de llimona i la resta de salsa de soja.
Amb aquest plat, encaixa molt bé arròs Perfumat o Jasmin.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.