Fetge de vedella al vi negre
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de fetge de vedella
- 1 ceba
- 4 cullerades de mantega
- 1 rodanxa de pernil cru o cuit
- Sal
- Pebre
- Nou moscada ratllada
- 1 tassa de vi negre
- 1 tassa de brou
- 1 llauna petita de bolets
- 1 mica de sàlvia picada fina
- 1 cullerada de farina
4 racions
Elaboració
Neteja el fetge i talla en rodanxes fines.
Pica la ceba i salta junt amb el pernil en la mantega, afegeix el fetge i deixa que es dauri.
Desglaça amb el vi negre i el brou.
Talla els bolets a la meitat i afegeix a la barreja
Assaona bé amb la sal, el pebre, la nou moscada i la sàlvia picada. Empolvora amb la farina.
Cou a foc lent durant uns 5 minuts i serveix de seguida.
Pots acompanyar aquest plat amb fideus o arròs i alguna verdura.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1250 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.