Fetge de vedella al vi negre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de fetge de vedella
  • 1 ceba
  • 4 cullerades de mantega
  • 1 rodanxa de pernil cru o cuit
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada ratllada
  • 1 tassa de vi negre
  • 1 tassa de brou
  • 1 llauna petita de bolets
  • 1 mica de sàlvia picada fina
  • 1 cullerada de farina

4 racions

Elaboració

Neteja el fetge i talla en rodanxes fines.
Pica la ceba i salta junt amb el pernil en la mantega, afegeix el fetge i deixa que es dauri.
Desglaça amb el vi negre i el brou.
Talla els bolets a la meitat i afegeix a la barreja
Assaona bé amb la sal, el pebre, la nou moscada i la sàlvia picada. Empolvora amb la farina.
Cou a foc lent durant uns 5 minuts i serveix de seguida.
Pots acompanyar aquest plat amb fideus o arròs i alguna verdura.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1250 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: