Pesto de trèvols del Bosc
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 grams de trèvols
- 40 grams d’espinacs
- El suc d’una llimona
- 25 ml d'oli de nous
- 25 ml d’oli d'oliva
- 30 grams d’avellanes
- 60 grams de formatge parmesà
- Sal
- Una mica de sucre
4 racions
Elaboració
Esbandeix els trèvols de bosc i els espinacs, i asseca.
Tritura fins a obtenir un puré ben fi, junt amb el suc de llimona, l’oli de nous i l’oli d’oliva.
Torre les avellanes en una paella sense greix, deixa refredar i les piques ben fines.
Ratlla el formatge parmesà, i junt amb les avellanes triturades, barreja bé amb el puré de trèvols i espinacs.
Condimenta amb sal i una mica de sucre.
Aboca, en pots de vidre, tanca, i refrigera a la nevera
El pesto de trèvols del bosc, es manté, a la nevera, al voltant de 3 setmanes.
Molt apropiat per tota classe de pasta, verdures al vapor i com a farcits pèls crostini.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2304 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.